Сортирај по
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 15:34 Број на огласот: 19884
Model: DB2000 - 900 mm Nosivost: 2000 Kg Vis. na diganje: 200 mm Pogon: Racen Gumi predni nosecki: Poliuretan Gumi zadni upravuvacki: Metal/guma TERMALIFT Shifra: 002 Garancija 6 meseci O
Кучиња Скопје 25.10.2014 14:16 Број на огласот: 19929
Се продаваат две 2 месечни чивави едно машко и едно женском енергични и спремни да бидат дел од вашето семејство и да ви го разубават секој ден
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 13:45 Број на огласот: 19886
Model: BFIII Nosivost: 2500 Kg Vis. na diganje: 200 mm Pogon: Racen Gumi predni nosecki: Plastika Beli Gumi zadni upravuvacki: Plastika Beli TERMALIFT Shifra: 012 Garancija 12 meseci Obez
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 13:43 Број на огласот: 19903
Model: JF7 Nosivost: 1000 Kg Vis. na diganje: 800 mm Pogon: Racen Diganje: Racno Gumi predni nosecki: Guma Gumi zadni upravuvacki: Guma TERMALIFT Shifra: 017 Garancija 12 meseci Obezbede
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 13:43 Број на огласот: 19887
Model: CBY25II Nosivost: 2500 Kg Vis. na diganje: 200 mm Pogon: Racen Gumi predni nosecki: Poliuretan Gumi zadni upravuvacki: Metal/Guma TERMALIFT Shifra: 004 Garancija 12 meseci Obezbede
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 13:42 Број на огласот: 19889
Model: BFL15 LOW Nosivost: 1500 Kg Vis. na diganje: 200 mm Pogon: Racen Gumi predni nosecki: Poliuretan Gumi zadni upravuvacki: Metal/Guma TERMALIFT Shifra: 006 Garancija 12 meseci Obezbe
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 13:42 Број на огласот: 19890
Model: BFC6 Nosivost: 1500 Kg Vis. na diganje: 200 mm Digitalna vaga Pogon: Racen Gumi predni nosecki: Plastika Beli Gumi zadni upravuvacki: Plastika Beli TERMALIFT Shifra: 007 Garancija 1
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 13:41 Број на огласот: 19896
Model: SPS350 Nosivost: 350 Kg Vis. na diganje: 1300 mm Pogon: Racen Diganje: Racno Gumi predni nosecki: Poliuretan Gumi zadni upravuvacki: Poliuretan TERMALIFT Shifra: 014 Garancija 12 mes
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 13:40 Број на огласот: 19904
Model: BF2500 / 2000 mm Nosivost: 25000 Kg Vis. na diganje: 200 mm Pogon: Racen Gumi predni nosecki: Poliuretan Gumi zadni upravuvacki: Metal/Guma TERMALIFT Shifra: 018 Garancija 12 meseci
Останати теретни возила Куманово 25.10.2014 13:40 Број на огласот: 19878
Model: DB2000 Nosivost: 2000 Kg Vis. na diganje: 200 mm Pogon: Racen Gumi predni nosecki: Poliuretan Gumi zadni upravuvacki: Metal/guma TERMALIFT Shifra: 001 Garancija 6 meseci Obezbeden
Пребарување по број
SONAX